Αυτό το ιστολόγιο είναι διγλωσσο απο τον Ιούλιο του 2011. Οι αναρτήσεις γράφονται ως επι το πλείστον στα ελληνικά και κατόπιν μεταφράζονται στα αγγλικα, το συντομότερο δυνατό.

This blog is bilingual since July 2011. The posts are written mostly in Greek and then translated into English as soon as possible.
All you have to do is scroll down after the Greek post.

Monday, August 1, 2011

August - Καλό μήνα!

Μεχρι τωρα ο Αυγουστος ηταν ενας μηνας αδρανειας. Ολα κλεινουν, ολοι φευγουν για διακοπες (οταν δουλευα βεβαια εγω ηθελα να μενω Αθηνα τον Αυγουστο και να παιρνω αδεια Ιουλιο και Σεπτεμβριο - σπανια τα καταφερνα ομως). Μηνας γενικα χαλαρος, ηρεμος, ζεστος, καταλληλος για να "γεμισουν οι μπαταριες". 
Οχι ομως ΑΥΤΟΣ ο Αυγουστος.  Φετος ο δικος μου τελευταιος-μηνας-καλοκαιριου δεν ειναι χαλαρος. Πυρετωδεις ετοιμασιες για ενα μεγαλο, δυσκολο, επιπονο αλλα και αισιοδοξο ταξιδι στην Ινδια, που (ελπιζω να προλαβω) θα ξεκινησει στις 18 Αυγουστου. Αν εχουμε την απαιτουμενη βίζα δηλαδη, γιατι ολα τα αλλα εξαρτωνται μονο απο εμας. Η φιλη Ευα που δεχτηκε να ερθει μαζι, εχει αναλαβει και το τρεξιμο στην Πρεσβεια. Μη νομιζετε, δεν τα κανει ολα αυτα μονο απ'την καλη της την καρδια...Της εχω ταξει πολλα για οταν γινω καλα και πρωτα απ'ολα ταξιδακι στη Βραζιλια. Θα περασει ταλαιπωρια 2 μηνες μαζι μου στην κλινικη (σσσουτ μην ακουσει), αλλα θα της μιλαω για Βραζιλιανους, ονειρεμενα ταξιδια, παραλιες και ποτα, οποτε ελπιζω να με αντεξει! :))
Βουρρρ λοιπον για εμας, καλες διακοπες για εσας, κουραγιο για οσους ηδη γυρισατε ή δεν θα πατε, πανω απ'ολα αγαπη και χαμογελα για ολους μας.

thanks @misssoul_groove για την playlist ;)

Καλο μηνα!

8 comments:

  1. Και σύντομα στη Βραζιλία με την Εύα!

    ReplyDelete
  2. Καλή επιτυχία πουλάκι μου! Ευχές πολλές , όλα θα πάνε καλά!

    ReplyDelete
  3. Καλό ταξίδι, καλό κουράγιο και καλή επιτυχία! Και μετά βουρ για... Βραζιλιάνους! lol

    ReplyDelete
  4. Καλή επιτυχία στο ταξίδι σου!

    Δεν γνωρίζω αν το έχεις δει ήδη, αλλά με το που το είδα, σε σκέφτηκα (σε έχω γνωρίσει μόνο από το blog σου). Το οποίο επιβεβαιώνει τα όσα λες, ότι δηλαδή υπάρχει χρόνια μορφή της νόσου, και μπορεί στο μέλον να είναι διαγνώσιμη: http://the-scientist.com/2011/08/08/a-chronic-lyme-biomarker/

    ReplyDelete
  5. καλό μήνα :)

    Ακούω για βραζιλιάνους .. αχχχ..... :)
    σοκολατένιο ταξίδι θα κάνετε μετά απο αυτό, αξίζει τον κόπο όμως ;)

    μην μας ξεχάσεις εμας εδω όμως ... ;)

    ReplyDelete
  6. Είμαι καταχαρούμενος και υπερβολικά αισιόδοξος, ότι όχι μόνο όλα θα πάνε καλά,
    αλλά θα γυρίσεις από την Ινδία και με τις νέες στάσεις του kamasutra.
    Αφού είχεςτο θάρρος να βγείς από το σπίτι σου ένα κρύο βράδυ του 1985 ή του 1986,
    δεν θυμάμαι καλά την χρονολογία,για να βρεθείς στο στενάκι μεταξύ Ναιάδων και
    Αφροδίτης για το πρώτο φ..., τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

    ReplyDelete